Țiglă Metalică Bilka Balcanic

Accesorii auxiliare

BILKA pune la dispoziția clienților, pe lângă produsele standard pentru acoperiș, și produse auxiliare ce vin în ajutorul acestora, pentru un montaj de calitate. Un acoperiș complet și rezistent include atât elementele de bază necesare, precum țigla metalică și sistemul pluvial, cât și elementele secundare, care completează și facilitează un montaj durabil.

Listă accesorii

Bandă aerisire streașină

Banda de aerisire streașină are rolul de a permite intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare și se montează de-a lungul liniei streșinii.

Detalii tehnice:

 • Lățime: 100 mm
 • Culoare: maro

Bandă anti păsări

Acest produs este utilizat pentru a împiedica formarea unor cuiburi de păsări, eliminând astfel riscul producerii coroziunilor pe suprafețele acoperișului, dar și cel de contaminare cu diferiți paraziți.

Detalii tehnice:

 • Suport policarbonat
 • Lungime: 345 mm

Bandă de coamă

Bandă rigidă, permeabilă la vaporii de apă, sub forma a două benzi cutate de aluminiu, conectate printr-un material geotextil de înaltă rezistență. Produsul este prevăzut pe lateralele rigide, pe toată lungimea, cu benzi adezive de butil, pentru a asigura o fixare rezistentă.

Alte caracteristici: permite o ventilare eficientă a acoperișului; nu permite precipitațiilor sau păsărilor/insectelor să patrundă sub învelitoare; suprafața cutată și benzile adezive facilitează montajul pe orice tip de învelitoare

Detalii tehnice:

 • Culoare: Cărămiziu (RAL 8004), Gri (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Negru (RAL 9005)
 • Necesar pe metru liniar: 1 rola / 5 ml
 • Lățime : 310 / 230 mm

Bandă unversală de etanșare

Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare.

Pieptămn streașină

Pieptenele streașină se montează sub învelitoare, de-a lungul liniei streșinii, pentru a asigura ventilarea acoperișului, dar și protecția împotriva păsărilor sau insectelor mari. Produsul urmărește conturul interior al țiglei și se fixează cu șuruburi sau cuie.

Detalii tehnice:

 • Lungime: 1 m
 • Culoare: maro

Pieptăm aerisire cu ventilație

Pieptănul de aerisire cu ventilație are rolul de a asigura intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare. Acesta se montează de-a lungul liniei streșinii, urmărind conturul interior al țiglei.

Detalii tehnice:

 • Lungime: 1 m
 • Culoare: maro

Bandă bituminoasă

Bandă flexibilă auto-adezivă izolatoare, recomandată pentru hidroizolare și protecție anti-umezeală.

Dimensiuni:

 • 7,5 cm x 10 ml
 • 10 cm x 10 ml
 • 15 cm x 10 ml
 • 30 cm x 10 ml

Bandă butilică

Banda butilică este utilizată pentru etanșarea îmbinărilor in domeniul sistemelor de acoperis, dar si ca bariera impotriva apei si prafului, fiind aderenta la o gama larga de materiale.

Mastic etanșare premium

BILKA propune mastic premium pentru etanșarea acoperișului, Hybrid Polymer cu zinc, produs pentru a rezista intemperiilor la care este supus un acoperiș. Masticul de etanșare mai este folosit și la etanșarea sistemului pluvial.

Mastic etanșare universal

BILKA propune silicon pentru etanșarea acoperișului, produs pentru a rezista intemperiilor la care este supus un acoperiș din țigle metalice. Siliconul de etanșare mai este folosit și la etanșarea sistemului pluvial.

Clemă mobilă

Clema mobilă este utilizată pentru montajul tablei fălțuite, venind în completarea clemei fixe, acestea completându-se pentru un montaj corect al acestei învelitori.

Clemă fixă

Clemă utilizată pentru montajul tablei fălțuite, pentru fixarea acestei învelitori.

Spray retuș

Este un produs auxiliar care se poate utiliza în zonele în care tabla a fost tăiată sau zgâriată, pentru a meține nuanța uniformă a țiglei. Acesta este o vopsea de retuș și este disponibil în nuanțele comercializate de către BILKA.

Folie cu covor de ventilare

Folie anticondens, acoperită cu strat de ventilare, sub formă de covor, având rol de reducere a zgomotelor. Această folie este utilizată în montajul tablei fălțuite și al învelitorii Retro Panel.

Covor de ventilare

Strat de ventilare, utilizat ca strat de separare între folia anticondens și învelitoare, pentru reducerea zgomotelor. Este utilizat în montajul tablei fălțuite și învelitorii Retro Panel.

Coș pentru ventilare

Sistem complet utilizat pentru aerisirea și ventilarea acoperișului cu trecere profilată. Pachetul contine coş de ventilare, adaptor profilat prevăzut cu bandă butilică de etanşare si şuruburi în culoarea sistemului de ventilare.

Disponibil pentru toate modelele de tigla Bilka in culorile RAL 3009, RAL 7024, RAL 8004, RAL 8017, RAL 9005.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro