Operare de sus acționare electrică

Dacă ești în căutarea celor mai convenabile soluții, îți oferim o gamă de ferestre de mansardă automatizate care te vor ajuta să-ți aerisești casa mai frecvent, într-un mod simplu. Nu mai este nevoie să stai lângă fereastra de mansardă pentru a o deschide sau a o închide – sau să uiți să aerisești, de teamă că vei lăsa fereastra deschisă. Fereastra este echipată cu un senzor de ploaie care va închide automat ferestrele de mansardă în caz de ploaie, protejându-ți casa de deteriorarea apei atunci când aerisești.

Caracteristici esențiale

  • Control confortabil, de la distanță, al ferestrelor de mansardă
  • Fără risc de a pătrunde ploaia în interior – senzorul de ploaie închide automat ferestrele
  • Poți beneficia de un climat interior sănătos, automat, prin montarea ulterioară a kitului de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO

Finisaj interior

Finisaj din lemn de pin lăcuit

Modelul acesta este fabricat din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.

Aspect alb, care nu necesită întreținere

Fereastra de mansardă este fabricată din miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat de poliuretan, vopsit alb, care nu necesită întreținere.

Finisaj exterior

Aluminiu

Ferestrele VELUX Standard au rame de etanșare exterioare din aluminiu.

Performanță

Geam 61 – geam triplu accesibil pentru pierderi minime de căldură și confort interior optim

Geamurile triple extrem de accesibile și eficiente din punct de vedere energetic îți permit să-ți protejezi casa fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. O valoare Uw scăzută de 1,1 W/m2K îți menține casa calduroasă și îmbunătățește confortul interior.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro