Țiglă Metalică Bilka Balcanic

SISTEM PLUVIAL

Impro INGURI

Utilizarea unui sistem de jgheaburi adecvat permite drenarea eficientă a apei de pe suprafaţa acoperişului, fapt de o importanţă cheie pentru durabilitatea şi funcţionalitatea acestuia.

De asemenea, protejează faţada clădirii de daunele cauzate de umezeală. Sistemele INGURI 125/87 şi 150/100 sunt sisteme complete de jgheaburi, realizate din oţel de cea mai înaltă calitate acoperit pe ambele părţi cu strat de protecţie.

Toate elementele sistemelor au fost proiectate pentru a asigura potrivirea corectă unuia cu celălalt, uşurinţa şi rapiditatea în montaj. Forma şi adâncimea jgheaburilor asigură un drenaj eficient al apei, chiar şi în timpul precipitaţiilor intense şi prelungite.

Caracteristici tehnice

Prezentare produs

Elemente sistem pluvial

Gama de culori

INGURI

Sistemul de jgheaburi INGURI este fabricat din tablă galvanizată la cald, după care este curățată chimic, acoperită cu straturi anticoroziunea și un strat de vopsea. Grosimea tablei este de 0,6 mm, stratul de vopsea fiind un material cu rezistență ridicată la condițiile meteo și deteriorări mecanice; precum și la radiațiile UV care provoacă pierderea culorii.

Sistemul de jgheaburi INGURI poate fi fabricat și din ALUZINC 185 cu un strat polimeric suplimentar “EASYFILM” pe ambele fețe.

ALUZINC [AZ 185]

Este o tablă din oţel acoperită pe ambele părţi cu un aliaj de aluminiu şi zinc într-un proces similar cu galvanizarea la cald. Datorită acestui fapt, îndeplineşte cele mai înalte cerinţe de rezistenţă la coroziune atmosferică şi coroziune în medii umede. În plus, are un strat protector de polimer „EASYFILM”.

Categorii de produse complementare

Accesorii Acoperiș

Sisteme Pluviale

Folii Acoperiș

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro