Țiglă Metalică Bilka Balcanic

ȚIGLĂ METALICĂ IMPRO CLASIC

BAVARIA ROOF

BAVARIA ROOF este un model bine-cunoscut, des ales de către clienți, pe care l-am îmbunătățit cu cele mai noi soluții tehnologice. Construcţia ţiglei metalice compacte BAVARIA ROOF permite executarea montării în orice direcţie (începând din partea dreaptă sau din stânga).

Ţigla compactă BAVARIA ROOF este tăiată 3D, astfel încât îmbinările orizontale ale foilor sunt mai puţin vizibile.

Caracteristici tehnice

Lățimea efectivă 1120 mm
Lățimea totală 1206 mm
Grosimea tablei 0.5 mm
Înălțimea totală a profilului 45 mm / 50 mm / 60 mm
Înălțimea ștanțării modulului 350 25 mm / 30 mm / 40 mm
Înălțimea ștanțării modulului 400 25 mm
Lungimea modulului min. 1070 mm / max. 6110 mm
Masă 4,5 kg / m2
Suprapunere 20 mm
Pantă minimă > 9°

Schiță tehnică

Prezentare produs

Gama de culori

HERCULIT [HC]

Acesta este un strat de acoperire dezvoltat în strânsă colaborare cu unul din cei mai mari producători de lacuri și vopsele pentru coil coating din Europa. Mulţi ani de studiu al tipurilor de straturi de acoperire utilizate până acum şi de monitorizare a nevoilor clienţilor, punând accent deosebit pe nevoile montatorilor de acoperişuri, ne-au permis să concentrăm atât de multe avantaje diferite într-un singur produs. HERCULIT [HC] este un poliester întărit cu poliuretan și rezistenţă ridicată la deteriorarea mecanică, cu grosime de 35 μm și rezistentă RUV4 și RC4.

ULTIMAT [UTK]

Un strat de acoperire cu grosimea de 35 μm care are o rezistență foarte mare la coroziune și la UV (RC4/RUV4). Caracteristica sa vizuală este structura sa granulată. A fost inspirat de natură și, prin urmare, nu conține crom și metale grele și, fiind un produs ecologic, este reciclabil în proporție de cel puțin 80%. Plăcile acoperite cu stratul flexibil ULTIMAT [UTK] pot fi profilate la temperaturi extrem de scăzute.

Poliester Standard

Strat de acoperire organică de bază cu o grosime de 25 μm. Suprafaţa este uniformă, netedă – lucioasă sau metalică. Un material cu spectru foarte larg de aplicare. Este oferit într-o gamă largă de culori descrise conform cu standardul universal RAL.

Ice Cover ZM

Strat de acoperire organic gros (35 μm) de textură interesantă, cristalină, asemănătoare vopselei groase. Miezul este din oţel acoperit cu un aliaj de zinc, care asigură protecţie sporită împotriva coroziunii. Rezultatul este o rezistenţă semnificativ crescută la coroziunea albă şi roşie în mediu RC3.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro