Țiglă Metalică Bilka Balcanic

ȚIGLĂ METALICĂ IMPRO COMPACT

HETA 2.0

HETA 2.0 are un design unic ce conferă clădirilor masive un caracter monumental. Forma de placă cu două module facilitează încărcarea, transportul și descărcarea, dar mai presus de toate facilitează și accelerează asamblarea. Datorită dimensiunilor reduse și ușoare ale panourilor, acestea sunt mai ușor de transportat pe acoperiș și de depozitat în siguranță.

Caracteristici tehnice

Lățimea efectivă 1157 mm
Lățimea totală 1202 mm
Grosimea tablei 0,5 mm
Înălțimea totală a profilului 56 / 66 mm
Înălțimea ștanțării 30 / 40 mm
Lungimea modulului 350 mm
Suprafața efectivă
de acoperire a unei coli
0,810 m2
Masă 4,5 kg / m2
Panta minimă > 9°

Schiță tehnică

Prezentare produs

Gama de culori

HERCULIT [HC]

Acesta este un strat de acoperire dezvoltat în strânsă colaborare cu unul din cei mai mari producători de lacuri și vopsele pentru coil coating din Europa. Mulţi ani de studiu al tipurilor de straturi de acoperire utilizate până acum şi de monitorizare a nevoilor clienţilor, punând accent deosebit pe nevoile montatorilor de acoperişuri, ne-au permis să concentrăm atât de multe avantaje diferite într-un singur produs. HERCULIT [HC] este un poliester întărit cu poliuretan și rezistenţă ridicată la deteriorarea mecanică, cu grosime de 35 μm și rezistentă RUV4 și RC4.

ULTIMAT [UTK]

Un strat de acoperire cu grosimea de 35 μm care are o rezistență foarte mare la coroziune și la UV (RC4/RUV4). Caracteristica sa vizuală este structura sa granulată. A fost inspirat de natură și, prin urmare, nu conține crom și metale grele și, fiind un produs ecologic, este reciclabil în proporție de cel puțin 80%. Plăcile acoperite cu stratul flexibil ULTIMAT [UTK] pot fi profilate la temperaturi extrem de scăzute.

POLIESTER STANDARD (RAL)

Strat de acoperire organică de bază cu o grosime de 25 μm. Suprafaţa este uniformă, netedă – lucioasă sau metalică. Un material cu spectru foarte larg de aplicare. Este oferit într-o gamă largă de culori descrise conform cu standardul universal RAL.

ICE COVER ZM (ICEP)

Strat de acoperire organic gros (35 μm) de textură interesantă, cristalină, asemănătoare vopselei groase. Miezul este din oţel acoperit cu un aliaj de zinc, care asigură protecţie sporită împotriva coroziunii. Rezultatul este o rezistenţă semnificativ crescută la coroziunea albă şi roşie în mediu RC3.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro