Țiglă Metalică Bilka Balcanic

ȚIGLĂ METALICĂ IMPRO COMPACT

IZI 2.0

IZI 2.0, disponibilă în COMPACT SERIES, este o versiune a țiglelor metalice în foi cu două module, care permite o instalare rapidă, un transport ușor și o depozitare comodă.

Caracterul modular al țiglei metalice are multe avantaje – accelerează considerabil instalarea, permite un transport mai ușor, iar sistemele de îmbinare brevetate oferă pentru montatori ușurință suplimentară. Un avantaj suplimentar este efectul vizual, care amintește de acoperișurile tradiționale.

Caracteristici tehnice

Lățimea efectivă 1183 mm
Lățimea totală 1233 mm
Grosimea tablei 0,5 mm
Înălțimea totală a profilului 38 mm
Înălțimea ștanțării 30 mm
Lungimea modulului 350 mm
Suprafața efectivă
de acoperire a unei coli
0,805 m2
Masă 4,5 kg / m2
Panta minimă > 9°
Număr de foi într-un palet complet 200 buc

Schiță tehnică

Prezentare produs

Gama de culori

HERCULIT [HC]

Acesta este un strat de acoperire dezvoltat în strânsă colaborare cu unul din cei mai mari producători de lacuri și vopsele pentru coil coating din Europa. Mulţi ani de studiu al tipurilor de straturi de acoperire utilizate până acum şi de monitorizare a nevoilor clienţilor, punând accent deosebit pe nevoile montatorilor de acoperişuri, ne-au permis să concentrăm atât de multe avantaje diferite într-un singur produs. HERCULIT [HC] este un poliester întărit cu poliuretan și rezistenţă ridicată la deteriorarea mecanică, cu grosime de 35 μm și rezistentă RUV4 și RC4.

ULTIMAT [UTK]

Un strat de acoperire cu grosimea de 35 μm care are o rezistență foarte mare la coroziune și la UV (RC4/RUV4). Caracteristica sa vizuală este structura sa granulată. A fost inspirat de natură și, prin urmare, nu conține crom și metale grele și, fiind un produs ecologic, este reciclabil în proporție de cel puțin 80%. Plăcile acoperite cu stratul flexibil ULTIMAT [UTK] pot fi profilate la temperaturi extrem de scăzute.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro