Țiglă Metalică Bilka Balcanic

ȚIGLĂ METALICĂ MODULARĂ IMPRO

FIT

Panoul Modular Pentru Acoperiș FIT este cel mai nou produs din oferta firmei IMPRO. Deşi utilizează cele mai noi soluţii tehnologice, produsul are o tentă tradiţională. Aspectul său aminteşte de acoperişurile clasice de demult, în care foile, într-un mod asemănător panourilor FIT, erau îmbinate vertical, alternativ, fapt ce conferă acoperişului un efect vizual deosebit.

Caracteristici tehnice

Înălțimea falțului 22 mm / 22 mm
Lățime efectivă 527 mm / 527 mm
Lățime totală 558 mm / 558 mm
Grosime tablă 0,5 mm / 0,5 mm
Lungime foaie 2040 mm / 1020 mm
Lungime efectivă 2010 mm / 980 mm
Lungime pliului la îndoirea foii 30 mm / 30 mm
Număr de foi pe un palet 33 buc / 33 buc
Unghi înclinație > 9°

Schiță tehnică

Prezentare produs

Gama de culori

HERCULIT [HC]

Acesta este un strat de acoperire dezvoltat în strânsă colaborare cu unul din cei mai mari producători de lacuri și vopsele pentru coil coating din Europa. Mulţi ani de studiu al tipurilor de straturi de acoperire utilizate până acum şi de monitorizare a nevoilor clienţilor, punând accent deosebit pe nevoile montatorilor de acoperişuri, ne-au permis să concentrăm atât de multe avantaje diferite într-un singur produs. HERCULIT [HC] este un poliester întărit cu poliuretan și rezistenţă ridicată la deteriorarea mecanică, cu grosime de 35 μm și rezistentă RUV4 și RC4.

ULTIMAT [UTK]

Un strat de acoperire cu grosimea de 35 μm care are o rezistență foarte mare la coroziune și la UV (RC4/RUV4). Caracteristica sa vizuală este structura sa granulată. A fost inspirat de natură și, prin urmare, nu conține crom și metale grele și, fiind un produs ecologic, este reciclabil în proporție de cel puțin 80%. Plăcile acoperite cu stratul flexibil ULTIMAT [UTK] pot fi profilate la temperaturi extrem de scăzute.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro