Țiglă Metalică Bilka Balcanic

ȚIGLĂ METALICĂ MODULARĂ IMPRO

ZET LOOK

Țiglele modulare ZET LOOK sunt caracteriszate de precizia extremă a fiecărui component. Acest lucru fiind posibil datorită liniilor de producție robotizate și automatizate. Un mare avantaj pe care îl constituie acest produs este lipsa elementelor de fixare vizibile și a găurilor de montaj pe suprafața acoperișului. ZET LOOK aduce un mare plus în aspectul estetic al acoperișului. Disponibilitatea constantă și posibilitatea de livrare în orice locație cu o garanție de lungă durată constituie avantaje suplimentare a plăcilor ZET LOOK.

Caracteristici tehnice

Lățime efectivă 1150 mm
Lățime totală ~ 1212 mm
Grosimea tablei 0,5 mm
Înălțimea totală a profilului 50 mm
Înălțimea ștanțării 30 mm
Lungimea modulului 363 (distanță lamele 350 mm)
Suprafața efectivă de acoperire a unei coli 0,805 m2
Masă ok. 4,5 kg / m2
Pantă minimă > 9°

Schiță tehnică

Prezentare produs

Gama de culori

HERCULIT [HC]

Acesta este un strat de acoperire dezvoltat în strânsă colaborare cu unul din cei mai mari producători de lacuri și vopsele pentru coil coating din Europa. Mulţi ani de studiu al tipurilor de straturi de acoperire utilizate până acum şi de monitorizare a nevoilor clienţilor, punând accent deosebit pe nevoile montatorilor de acoperişuri, ne-au permis să concentrăm atât de multe avantaje diferite într-un singur produs. HERCULIT [HC] este un poliester întărit cu poliuretan și rezistenţă ridicată la deteriorarea mecanică, cu grosime de 35 μm și rezistentă RUV4 și RC4.

ULTIMAT [UTK]

Un strat de acoperire cu grosimea de 35 μm care are o rezistență foarte mare la coroziune și la UV (RC4/RUV4). Caracteristica sa vizuală este structura sa granulată. A fost inspirat de natură și, prin urmare, nu conține crom și metale grele și, fiind un produs ecologic, este reciclabil în proporție de cel puțin 80%. Plăcile acoperite cu stratul flexibil ULTIMAT [UTK] pot fi profilate la temperaturi extrem de scăzute.

Cere o ofertă

Poți folosi formularul de cerere ofertă de mai jos sau folosind adresa de e-mail contact@munteniaroofs.ro